Logo

Home

JM Concepten is importeur van KLH producten binnen NederlandAls organisatie hebben wij de kernwaarden duurzaam, innovatief, aansprekend en spraakmakend  hoog in het vaandel staan.  

KLH is een duurzame producent van groot formaat massief houten constructie elementen die  verkocht worden onder de naam  KruisLagenHout. KLH is gevestigd in de “hout regio” Murau in Oostenrijk.

KLH massief houten panelen, welke worden ingezet als wand-, vloer-, en dakpanelen, zijn bouwelementen en deze kunnen wij aanbieden in een ruwe-,industriële en woonkwaliteit welke gebruikt worden voor de bouw van woningen (bijvoorbeeld villa’s), passieve woningen, woongebouwen met meerdere bouwlagen  (appartementen),  scholen, kantoren en industriële gebouwen.

Voor KLH deuren geldt: of ze nu wel of niet brandvertragend (evt. verkrijgbaar met attest) moeten zijn, uit tests welke wij hebben laten uitvoeren, blijkt dat er altijd minimaal 4 scharnieren moeten worden toegepast, e.e.a. volgens tekeningen, welke op aanvraag verstrekt kunnen worden. Bij afwijkende afmetingen kunnen meer scharnieren nodig zijn.

De panelen geven een sterke constructie en zijn te combineren met gebruikelijke bouwelementen zoals staal, glas, leisteen, zink etc.

Het grote formaat van de panelen biedt een maximale flexibiliteit binnen de architectuur, een hoge mate van individualiteit en een snelle bouwtijd.

Wij leveren de  KLH elementen, verzorgen de engineering en de productietekeningen voor uw project.